Weekendresor till Island

Behöver du en paus i vardagen? I våra city breaks har vi skapat olika paket med populära utflykter och aktiviteter. Bo i den lilla storstaden Reykjavík, och njut av stadens spännande utbud.

1

Isländsk weekend med guide

En variationsrik resa som innefattar besök till Islands populära attraktioner så som Geysir, Thingvellir nationalpark, vattenfallet Gullfoss, valskådning och givetvis den världsberömda Blå Lagunen!

Fr. 10 300 :- 4 nätter
Januari - december, onsdagar.
2

Smak av Island

Äventyret börjar med ett uppfriskande bad i Sky Lagoons varma och hälsoinspirerande vatten. Under de följande dagarna njuter ni av Islands vackra natur och utforskar Reykjavík.

Fr. 8 100 :- 3 nätter
Året runt, dagligen
3

Spahelg i Reykjavík

Unna er några dagar med välbefinnande. Denna resa tar er med till de varma källornas land, där ni besöker några av Islands bästa spa-anläggningar.

Fr. 11 500 :- 3 nätter
Året runt, dagligen
4

Nyårsresa till Island

Fira in det nya året i Reykjavík, staden med ett rykande hett nattliv och ett av Europas bästa nyårsfyrverkerier. Många håller Reykjavík som en av de häftigaste platserna att fira in det nya året på. Du och ditt sällskap får uppleva en guidad tur på svenska till Gyllene cirkelns världsberömda sevärdheter.

Fr. 18 990 :- 4 nätter
29 dec
5

Skräddarsy din resa

Ni väljer själva hur länge ni vill stanna och vad ni ska göra! Vi erbjuder ett brett utbud av spännande aktiviteter, bra hotell och unika upplevelser. Våra säljare hjälper dig kostnadsfritt att sy ihop en resa som passar er.

Året runt, dagligen