Incentive på Island

Gör en actionfylld resa till den spännande ön Island! Här får ni köra fyrhjuling, åka superjeep och andra aktiviteter som får adrenalinet att rusa. Tillsammans med Reykjaviks stadslivet och den härliga naturen blir detta en resa att minnas.

Programförslag
Dag 1: Fyrhjuling
Dag 2: Gyllene Cirkeln
Dag 3: Valfri utflykt!
Dag 4: Hemresa

Välkommen att kontakta oss!
Kontakta våra projektledare för mer information eller för att få ett skräddarsytt reseupplägg som är anpassat efter era önskemål.

Ring 08-640 67 00, sänd ett e-mail till groups@islandsresor.se eller skicka en offertförfrågan till oss. 


Dag för dag-beskrivningen är endast ett förslag. Alla gruppresor är unika, så vi skräddarsyr ert arrangemang helt efter era önskemål. Priset på offerten beror på avresedatum,  gruppens storlek, hotell och aktiviteter.

Programförslag

Fyrhjuling – Blå Lagunen – Reykjavík

Transfer med buss till Grindavik där ni får köra fyrhjulingar i ca 1 timma. Efter turen vidare till Blå Lagunen för ett skönt och avslappnande bad med en välkomstdrink i Blå Lagunen. Efter badet äter gruppen en god middag på restaurang Lava innan bussen åker vidare till hotellet i Reykjavík för incheckning.

Dag 1
Den Gylne Sirkel med superjeep

Superjeepsafari till den Gyllene Cirkeln

Gör den klassiska utflykten Gyllene Cirkeln till en oförglömlig upplevelse med superjeep och snöskoterkörning. Efter att ha besökt attraktionerna Thingvellir, Gullfoss och Geysir får ni en rejäl adrenalinkick när ni kör snöskoter på Islands näst största glaciär Langjökull.
Lunch på Hotel Geysir.

OBS! Snöskoterkörning kräver giltigt körkort. Barn från och med 10 år kan dela skoter med en vuxen. Tillägg för solokörning!

Middag på restaurang i Reykjavík.

Dag 2

Valfria utflykter!

Välj bland ridning, valsafari, forsränning, djuphavsfiske och många fler aktiviteter. Gemensam middag på fin restaurang i Reykjavík.

Dag 3

Hemresa

Transfer från hotellet till Keflavík flygplats.

Dag 4

Offertförfrågan – Grupp- och konferens Island

Välkommen att kontakta oss för en icke bindande offert.
Ring oss på 08-640 67 00 eller skicka e-post till groups@islandsresor.se eller fyll i formulär nedan.