ATV - Bergstoppar

(H06)

Kör bortom allfartsvägar och ut i vildmarken utanför Reykjavik. Upplev den panoramautsikt över staden och havsviken som vi får när vi befinner oss på topparna av bergen Hafrafell och Úlfarsfell. Turen erbjuder en komplett naturupplevelse på en fyrhjuling! 

Denna tur är en utökad version av Bergssafari där vi lägger till en extra fjälltopp till upplevelsen. Lite mer tekniskt och definitivt en mer komplett ATV-upplevelse, som kombinerar grusvägar, bergsstigar, steniga stigar och branta uppförsbackar. Ta en tur i den natursköna vildmarken och upplev en fantastisk vy över Reykjavik från inte mindre än två bergstoppar. Äventyret börjar med att vi beger oss från vårt basläger och börjar vår färd på en asfalterad väg för att sedan svänga in på en grusväg som går längs den vackra sjön Hafravatn. Efter det åker vi in på en bergsstig som tar oss hela vägen upp till toppen av Hafrafell. Väl på toppen får du en fantastisk utsikt över hela Reykjavik och den kringliggande bergskedjan.

Efter första timman på fyrhjuling har du garanterat hunnit bli mer självsäker och vi kan fortsätta till berget Úlfarsfell där utsikten över Reykjavik, bukten och Reykjaneshalvön är än mer imponerande. Vid klart väder kommer du även kunna se glaciären Snæfellsjökull som ligger hundratals kilometer bort. Denna tur är ett utmärkt alternativ för de som vill ha mer än bara ett smakprov på hur det är att köra fyrhjuling.

Pris 2024: 2 295:-


Ingår: Transport tur/retur Reykjavik och utrustning i form av hjälm, handskar och overall. Engelsktalande guide.  Priset är baserat på 2 personer/fyrhjuling. Mot tillägg kan du köra själv. 

Period: Året runt. Dagligen. 
Längd: 2,5 timmar (1 timme på fyrhjulingen).
Svårighetsgrad: Du behöver ha relativt god fysik och viss erfarenhet av att köra fyrhjuling. 
Minst antal deltagare: 2 vuxna 
Åldersgräns: Min. 6 år för passagerare.
Barnpriser: Ja.

Krav/Särskilda förkunskaper: Föraren måste kunna uppvisa ett giltigt körkort.
Övrigt: Ta med varma och oömma kläder, vattentät jacka/byxa samt ordentliga skor.


Boka utflykter och aktiviteter i sökfältet till vänster; "SÖK UTFLYKTER".  

ATV - Bergstoppar
Året runt
Dagligen
3,5 timmar
2 295