Buggy Safari

(H07)

Buggyturer är det allra senaste inom Isländsk terrängkörning. Ta med en vän på denna fartfyllda upplevelse där barnasinnet väcks till liv och adrenalinet flödar. Turen tar er upp till bergen just bakom Reykjavik och bjuder på en spännande och annorlunda naturskön upplevelse. Det är lekfullt, lerigt, säkert och kraftfullt. Turen startar med upphämtning från Reykjavik och en kort bilresa till baslägret där instruktörerna hälsar er välkomna och ger er instruktioner och en säkerhetsgenomgång innan äventyret börjar. Vi kör på leriga vägar till bergen och vi får se några verkligt hisnande vyer.

De splitternya buggybilarna är fyrhjulsdrivna med helautomatik och tar sig fram nästan överallt där du vågar köra. Bilarna är fullt utrustade med diverse säkerhets- och designfunktioner som störtbåge, säkerhetsbälten och dubbla A-armar framfjädringen - allt för att göra en buggykörning både säker och bekväm. Ni kör i grupp med en ledarbil som hjälper er om ni fastnar.

Kom ihåg att det finns plats för två personer i varje bil, så ta med en vän som supporter - delad glädje är dubbel glädje.

Pris 2024: 1 805:-


Ingår: Upphämtning på boende i Reykjavík. En timmes körning på fyrhjuling. Utrustning i form av hjälm, handskar och overall. Engelsktalande guide. 
Priset är baserat på 2 personer/fyrhjuling. Mot tillägg kan du köra själv. 

Period: Året runt, dagligen.
Längd: 2-2,5 timmar (1 tim körning). 
Svårighetsgrad: Lätt, 2 av 5. 
Åldersgräns: Min. 6 år för passagerare. 
Barnpriser: Ja.

Krav/Särskilda förkunskaper: Giltigt körkort. 
Övrigt: Ta med bra oömma skor. 


Boka utflykter och aktiviteter i sökfältet till vänster; "SÖK UTFLYKTER".  

Buggy Safari
Året runt
Dagligen
2-2,5 timmar
1 805