Kick-off på Island

Ta möjligheten att svetsa samman gänget med en resa till Island. I Reykjavik får ni möjligheterna att ladda batterierna och komma tillbaka till organisationen utvilade med massa nya idéer. 

Programförslag

Dag 1: Blå Lagunen
Dag 2: Konferens
Dag 3: Reykjavik
Dag 4: Hemresa

Välkommen att kontakta oss!

Kontaka våra projektledare för mer information eller för att få ett skräddarsytt reseupplägg som är anpassat efter era önskemål.

Ring 08-640 67 00, sänd ett e-mail till groups@islandsresor.se eller skicka en offertförfrågan till oss.


Dag för dag-beskrivingen är endast ett förslag. Alla gruppresor är unika, så vi skräddarsyr ert arrangemang helt efter era önskemål. Priset på offerten beror på avresedatum, gruppens storlek, hotell och aktiviteter.

Programförslag

Blå Lagunen

Turen börjar med transfer från flygplatsen via Blå lagunen till hotellet. Blå lagunen är en världsberömd badanläggning med turkosblått vatten som håller en temperatur på 38-40 grader. Här får ni njuta och slappna av efter en lång resa, med massage för den som önskar. Efter badet fortsätter ni vidare till hotellet i Reykjavik för incheckning. Gemensam middag på restaurang i Reykjavík.

 

Dag 1

Konferens - Utflykt/aktivitet

En halvdags konferenspaket med lunch, vidare gemensam aktivitet som ridning, forsränning eller djuphavsfiske med grillning ombord. Middag på restaurang i Reykjavík.

 

Dag 2

Stadsrundtur i Reykjavík

Reykjavík, världens nordligaste huvudstad, är spännande och modern. Turen visar dess kulturella, historiska, moderna och natursköna inslag. Turen går till centrum, hamnområdet, Asmundur skulpturmuseum, Kjarvalsstadir konstmuseum, Hallgrimskyrkan och slutligen beundrar ni utsikten över huvudstaden från restaurang Perlan. Avslutningsmiddag på restaurang i Reykjavík.

 

Dag 3

Hemresa

Transfer till Keflakvik flygplats.

Dag 4

Offertförfrågan – Grupp- och konferens Island

Välkommen att kontakta oss för en icke bindande offert.
Ring oss på 08-640 67 00 eller skicka e-post till groups@islandsresor.se eller fyll i formulär nedan.