Rundresor med guide på Island

På våra rundresor med guide behöver ni inte tänka på något! Vi har ordnat övernattning och transport och ni reser tillsamman i grupp i bekväma bussar med en duktig guide som tar er med till några av de allra största sevärdheter som Island har att bjuda på. Ett avslappnat och behagligt sätt att resa för er som önskar se mycket av Island på ett enkelt sätt.

1

Isländsk weekend med guide

En variationsrik resa som innefattar besök till Islands populära attraktioner så som Geysir, Thingvellir nationalpark, vattenfallet Gullfoss, valskådning och givetvis den världsberömda Blå Lagunen!

Fr. 10 800 :- 4 nätter
Januari - december, onsdagar.
2

Klassiska rundresan

En vacker och klassisk rundresa! Ni besöker några av de mest kända platserna runt ön och får en inblick i nationen Island - allt från varierande natur till spännande historia och kultur.

Fr. 26 150 :- 6 nätter
Maj - Augusti, söndagar.
3

Islands guldkorn

Luta er tillbaka och njut av Islands enastående natur! Under denna resa slipper ni planera rutter, läsa kartor eller fråga efter vägen. Upplev kokande hett vatten som sprutar 30 meter rakt upp i luften var femte minut.

Fr. 13 350 :- 7 nätter
Året runt, dagligen.
4

Skräddarsy din resa

Ni väljer själva hur länge ni vill stanna och vad ni ska göra! Vi erbjuder ett brett utbud av spännande aktiviteter, bra hotell och unika upplevelser. Våra säljare hjälper dig kostnadsfritt att sy ihop en resa som passar er.

Året runt, dagligen
Kundservice, vardagar 09:00-17:00 08-640 67 00