Ridning & Bad i en geotermisk pool

(C07)

Tillbringa en heldag på den isländska landsbygden. Rid över ängar och lavafält och avsluta dagen med ett avslappnande bad.
Vid ankomsten till den ekomärkta hästgården Eldhestar, som ligger cirka 30 minuters bilresa från Reykjavik, får du, innan du sätter dig upp i sadeln, en genomgång i hur du hanterar din häst. 

Dagen börjar med en härlig ridtur i omgivningarna kring hästgården. Ni rider över ängar och lavafält. Efter ridturen blir ni bjudna på en enklare lunch på mysiga Hotell Eldhestar. Därefter åker ni till Hveragerdis geotermiska badanläggning för att mjuka upp stela kroppar i det varma geotermiska vattnet eller slappna av i den naturliga ångbastun. Dagen avslutas med kaffe och hembakad kaka på Eldhestars gård.


Pris 2024 | 1 995:-


Ingår: 2,5-3 tim ridning. Upphämtning på boende i Reykjavík. Lätt lunch. Inträde till swimmingpool. Kaffe, te eller varm choklad och hembakad kaka. Utrustning i form av hjälm, handskar och overall. Guidning på engelska eller skandinaviska.

Period: Året runt. Dagligen. 
Längd: 9-9,5 timmar (2,5-3 tim ridning med förfriskning).
Svårighetsgrad: Lätt, 2 av 5. 
Åldersgräns: 7 år.
Barnpriser: Ja.

Övrigt: Medtag badkläder. Ni får låna regnkläder och hjälmar, vintertid även med vinteroveraller, gummistövlar, raggsockar och vantar. 


Boka utflykter och aktiviteter i sökfältet till vänster; "SÖK UTFLYKTER".  

Ridning & Bad i en geotermisk pool
Året runt
Dagligen
9-9,5 timmar
1 995