Hotell, lägenhetshotell och gästhus på Island

Hotell, lägenhetshotell och gästhus i Reykjavík eller på övriga platser på Island finns det ett brett utbud av hotell, lägenhetshotell, vandrarhem och trevliga pensionat. Vi samarbetar direkt med hotellen på Island och använder alltså inga mellanhänder. Detta betyder att vi kan erbjuda konkurrenskraftiga priser på allt från billiga hotell, lägenhetshotell, pensionat och vandrarhem till de bästa hotellen på Island.

Varför beställa hotell hos Islandsresor?

Våra priser - inga mellanhänder = slagkraftiga priser och billiga hotell och övernattning
Detta betyder att vi kan erbjuda konkurrenskraftiga priser på allt från billiga hotell, lägenhetshotell, pensionat och vandrarhem till de bästa hotellen på Island.

Fördelaktiga priser
Vi arbetar direkt med hotellen på Island, alltså utan mellanhänder. Det betyder att vi kan erbjuda mycket fördelaktiga priser.

Vårt utbud
I menyn till vänster, välj område och du hittar vårt utbud av de hotell, lägenheter, gästhus och vandrarhem på Island som vi har valt att samarbeta med. Våra kriterier är; hur nöjda kunderna är, om priset är värt pengarna och att det ska finnas ett bra alternativ för de som besöker Island.

Kundbetyg
Kundbetygen visar den genomsnittliga betyget som besökarna har gett hotellet på hemsidan Tripadvisor. Tripadvisor säljer ej hotellrum själva. I vår beskrivning av hotellen finns en länk till Tripadvisor där du kan få mer information om vad gästerna tyckte om hotellet.

Korrekt information
Vi strävar efter att ge så korrekt information som möjligt om hotellrummen,så att du som kund ska kunna göra ett val som sedan motsvarar dina förväntningar. Hotellen ovanför är uppdelade efter hotellklass och Tripadvisors genomsnittliga kundbetyg. Utöver det har vi försökt att beskriva hotellen mer utförligt i våra texter.

Hotellklassificering
Vi följer den isländska officiella klassificeringen av hotell. I några tydliga fall har vi frångått denna och satt en lägre klass på hotellet.​


Beställ hotell genom att använda sökfältet ”SÖK HOTELL”.

Kundservice, vardagar 09:00-17:00 08-640 67 00