Fr. 8 650 :-

Julbord på Island

Natur, aktiviteter och högklassig mat.

Julbord på Island

Varför inte hålla årets julbord med företaget på Island? Under lättsamma former umgås ni med era kollegor bland mäktig natur, spännande aktiviteter och högklassig mat. Runda av året och fyll på med energi inför det kommande året i vintervackra Reykjavík tillsammans med era medarbetare. På Restaurant Reykjavíks utsökta julbord blandas de bästa traditionella isländska julrätterna som lamm och fisk med skandinavisk julmat.

I paketet ingår:

 • Flyg t/r från Stockholm. 
 • 3 nätter del i dubbelrum på hotell Cabin** Tillägg enkelrum
 • Inträde, handduk och en valfri drink i Blå Lagunen. 
 • Utflykt: Gyllene Cirkeln Express
 • Utfllykt: Norrskenstur
 • Julbordsbuffé på Restaurant Reykjavík (drycker ej inkluderat) 
 • Transfer till flygplatsen vid hemresa.

Programförslag:
Dag 1: Blå Lagunen
Dag 2: Gyllene Cirkeln och Julbord
Dag 3: Norrskenstur
Dag 4: Hemresa

Tillval:

 • Enkelrumstillägg.
 • Konferenslokal.
 • Andra hotell alternativ.
 • Tillvalsutflykter.

Avgångar från Arlanda, Köpenhamn och Oslo.
Andra avreseorter finns att boka på förfrågan.

Om våra priser:
Våra priser visar ett pris per person baserat på del i dubbelrum vid minimum 15 personer. 

Välkommen att kontakta oss
Kontakta våra projektledare för mer information eller för att få ett skräddarsytt reseupplägg som är anpassat efter era önskemål.

Ring 08-640 67 00, sänd ett e-mail på groups@islandsresor.se eller skicka en offertförfrågan till oss.


Dag för dag-beskrivningen är endast ett förslag. Alla gruppresor är unika, så vi skräddarsyr ert arrangemang helt efter era önskemål. Priset på offerten beror på avresedatum, gruppens storlek, hotellval och aktiviteter.

Fr. 8 650 :- 3 nätter
Till offertförfrågan

Programförslag

Bad i Blå Lagunen

Flygresan till Island tar 3 timmar. Vår transfer tar er med till det avkopplande badet i den Blå Lagunen, vilket blir en oförglömlig start på er julbordsresa.Transfern tar cirka 20 minuter. Den Blå Lagunen är ett utomhusbad som får sitt vatten direkt från geotermiska källor så djupa som 2000 meter och vattnet håller den varma temperaturen 36-39°, året om. 

 

Varma i kroppen åker ni vidare till huvudstaden och checkar in på hotellet. På kvällen äter ni middag tillsammans med kollegorna på någon av Reykjaviks många restauranger innan ni utforskar Reykjavíks berömda nattliv.

Dag 1

Naturupplevelser och Julbord!

Tillsammans med dina medarbetare får ni upptäcka några av Islands största sevärdheter. Ni hämtas upp på hotellet för en tur till vattenfallet Gullfoss och landets mest aktiva gejser, Strokkus. Med sina regelbundna utbrott var femte minut får ni flera chanser att uppleva källans utbrott där en majestätisk vattenkaskad kastas upp mot skyn. Ni kan vandra runt bland de bubblande lerpölarna och de ångande underjordiska källorna - och känna jordens inre krafter rakt under fötterna. I närheten av Geysir besöker ni det imponerande vattenfallet Gullfoss som brukar anses som Islands allra vackraste. Vattenfallet har två etapper och det går att komma tätt inpå de väldiga vattenmassor som kastar sig över stupet ner i ravinen. 

 

Väl tillbaka i Reykjavík efter dagens äventyr tar ni en promenerad till Restaurant Reykjavík som ligger i centrum. På restaurangen har de dukat upp ett läckert julbord med isländsk och internationell julmat. Maten består av traditionella isländska julrätter som lamm och fisk kombinerat med amerikansk och skandinavisk julmat. De isländska restaurangerna och den isländska maten håller en mycket hög kvalité och man använder till stort del endast lokalproducerade råvaror. Efter middagen föreslår vi att ni under lättsammare former lär känna era kollegor bättre. Koppla av på någon mysig pub eller spendera natten på ett gungande dansgolv. I Reykjavík finns det rikligt med alternativ och något för alla smaker

Dag 2

Norrskenstur

Dagen är fri för egna upptäckter. På kvällen åker nu på norrskenstur. Ett spektakulärt naturfenomen som ofta dansar som ett färgsprakande band över den arktiska himlen. På denna tur ger vi oss ut på landsbygden på jakt efter norrskenet. Vart turen går beror på väderleksförhållandena. Norrskenet har sitt ursprung i solen, där stora explosioner och elektriska stormar slungar ut varma gaser från solens inre och elektroniska laddade partiklar i stora moln ut i rymden. Dessa moln fångas in vid polerna av jordens magnetfält. När solpartiklarna krockar med gaserna i jordens atmosfär bildas detta mystiska och vackra ljus. Norrsken kan man se vid speciella väderförhållanden, vanligtvis när det är bitande kallt under stilla kvällar. 

Dag 3

Hemresa

Ät en stadig frukost tillsammans innan det är dags för hemfärd. Ni hämtas av en buss på ert hotell i anslutning till flygets avgång.

Dag 4