Bilrundresor på Island

Våra hyrbilsresor ger dig frihet och flexibilitet och blir alltjämt mer populära bland turister på Island. Vid resa med bil på Island upplever du den vackra naturen, de historiska platserna, det vänliga folket och de spännande aktiviteterna helt i din egen takt.

1

Island runt, 7 nätter

En klassisk roadtrip i gott sällskap är ett fantastiskt sätt att utforska en destination! Det är helt upp till er själva att bestämma vad ni vill utforska närmare och i vilken takt.

Fr. 14 550 :- 7 nätter
Året runt; dagligen.
2

Norra och Västra Island

Här är resan för dig som vill dyka djupare ner i magiska västra och norra Island med hyrbil. Under 8 dagar kör ni mellan de underverk som den här delen av ön har att bjuda på.

Fr. 23 350 :- 7 nätter
15 maj - 10 september, dagligen
3

Västfjordarna & Snaefellsnes

Upplev de dramatiska Västfjordarna och den sagolikt vackra Snæfellsnes-halvön. Ni kör längs vägar som leder mellan fiskebyar, geotermiska områden och historiskt intressanta platser.

Fr. 19 950 :- 7 nätter
15 maj - 10 september, dagligen
4

Södra Islands mystik

Låt er fängslas av det vackra isländska landskapet längs sydkusten. Bekvämt med er egen hyrbil besöker ni brusande vattenfall, varma källor, flytande isblock och naturfenomenen längs den Gyllene Cirkeln.

Fr. 11 000 :- 7 nätter
Januari - december, dagligen.
5

Skräddarsy din resa

Ni väljer själva hur länge ni vill stanna och vad ni ska göra! Vi erbjuder ett brett utbud av spännande aktiviteter, bra hotell och unika upplevelser. Våra säljare hjälper dig kostnadsfritt att sy ihop en resa som passar er.

Året runt, dagligen
Kundservice, vardagar 09:00-17:00 08-640 67 00