Konferensresa till Island

Samla företaget och medarbetarna med en konferensresa till Island. Avkopplande bad i Blå Lagunen och majestätiska vattenfall, i kombination med en givande resa gör den här resan till ett självklart val för ert företag.

Programförslag

Dag 1: Blå Lagunen
Dag 2: Konferens
Dag 3: Gyllene Cirkeln
Dag 4: Hemresa

Välkommen att kontakta oss
Kontakta våra projektledare för mer information eller för att få ett skräddarsytt reseupplägg som är anpassat efter era önskemål.

Ring oss på 08-640 67 00, skicka ett e-mail på groups@islandsresor.se eller skicka in en offertförfrågan till oss.


Dag för dag-beskrivningen är endast ett förslag. Alla gruppresor är unika, så vi skräddarsyr ert arrangemang helt efter era önskemål. Priset på offerten beror på avresedatum, gruppens storlek, hotell och aktiviteter.

Programförslag

Blå Lagunen - Reykjavik

Turen startar med transfer från flygplatsen via Blå lagunen till hotellet. Blå lagunen är ett världsberömt geotermiskt bad med turkosblått vatten, som håller en temperatur på 38-40 grader. Ett besök i Blå lagunen är ett måste för alla som besöker Island, och vad är väl mysigare än ett avslappnande varmt bad efter en flygtur? Efter besöket i lagunen åker bussen vidare till Reykjavik för incheckning på hotellet. Turen tar ca 45 min. På kvällen äter ni middag på någon av Reykjaviks utmärkta restauranger.

Dag 1

Konferens i Reykjavik

Hel- eller halvdagskonferens med fika och lunch. Middag på någon av Reykjaviks restauranger

Dag 2

Gyllene Cirkeln med privat buss och guide

Turen startar från hotellet kl 09:00. En klassisk utflyktstur till bl.a. Hveragerði med sina geotermiskt uppvärmda växthus, Gullfoss, ett av Islands vackraste vattenfall och Geysir där källan Strokkur sprutar vattenkaskader mitt bland rykande svavelkällor och puttrande gyttjekratrar. Ni besöker även den historiska nationalparken Thingvellir, där det allra första alltinget samlades. Ni äter lunch på Café Gullfoss eller i närheten av Geysir på väg tillbaka mot Reykjavik. På kvällen blir det middag på någon av Reykjaviks restauranger

Dag 3

Hemresa

Transfer till Keflavík flygplats.

Dag 4

Offertförfrågan – Grupp- och konferens Island

Välkommen att kontakta oss för en icke bindande offert.
Ring oss på 08-640 67 00 eller skicka e-post till groups@islandsresor.se eller fyll i formulär nedan.

Kundservice, vardagar 09:00-17:00 08-640 67 00