Alla våra paketresor till Island

Alla våra paketresor Island 2021

Här presenterar vi alla våra paketresor, och det finns något för allas smak. För och göra det enkelt, har du möjlighet att filtrera resor årstid eller månad och sortera dem på reslängd.

1

Southern Comfort

Vi rider i området runt vulkanen Hengill och utforskar de storslagna kontrasterna i den isländska naturen: starkt strömmande glaciärvatten i floden Ölfusá, varma bäckar i Reykjadalur, säregna klippformationer.

Fr. 12 120 :- 4 nätter
maj-sep
2

Flyg och hotellpaket

Välj själv vilket hotell ni önskar att bo på, hur många dagar ni vill vara borta, flygavgångar och utflykter. Detta paket gör det möjligt för er att skräddarsy er resa!

Fr. 3 475 :- 2 nätter
Året runt, dagligen
3

Flyg och hyrbil

Våra hyrbilspaket ger dig frihet och flexibilitet, och blir allt populärare bland turister på Island. Dessa paket kan skräddarsys efter dina önskemål och behov beroende på övernattning och önskade utflykter.

Fr. 2 880 :- 3 nätter
Året runt, dagligen
4

Isländsk weekend med guide

En variationsrik resa som innefattar besök till Islands populära attraktioner så som Geysir, Thingvellir nationalpark, vattenfallet Gullfoss, valskådning och givetvis den världsberömda Blå Lagunen!

Fr. 7 640 :- 4 nätter
Januari - december, onsdagar.
5

Eldhestars bästa

Uppleva Eldhestars bästa dagsetapper på södra Island. Ni rider i en mindre grupp och bor bekvämt på miljöcertifierade Hotell Eldhestar***+.

Fr. 16 630 :- 5 nätter
maj-sep
6

Smak av Island

Äventyret börjar med ett uppfriskande bad i Blå Lagunens varma och mineralrika vatten. Under de följande dagarna njuter ni av Islands vackra natur och utforskar Reykjavík.

Fr. 6 330 :- 3 nätter
Året runt, dagligen
7

Äventyr kring vulkanen

Ni rider över vulkanen Hengills svarta lava, in i Marardalur – en grön lockande dal som kallas för hästarnas dal. Ni möts av branta klippformationerna som leder er ner i den varma ångdalen Reykjadalur.

Fr. 11 800 :- 4 nätter
maj-sep
8

Norra och Västra Island

Här är resan för dig som vill dyka djupare ner i magiska västra och norra Island med hyrbil. Under 8 dagar kör ni mellan de underverk som den här delen av ön har att bjuda på.

Fr. 10 875 :- 7 nätter
15 maj - 10 september, dagligen
9

Västfjordarna & Snaefellsnes

Upplev de dramatiska Västfjordarna och den sagolikt vackra Snæfellsnes-halvön. Ni kör längs vägar som leder mellan fiskebyar, geotermiska områden och historiskt intressanta platser.

Fr. 11 460 :- 7 nätter
15 maj - 10 september, dagligen
10

Spahelg i Reykjavík

Unna er några dagar med välbefinnande. Denna resa tar er med till de varma källornas land, där ni besöker några av Islands bästa spa-anläggningar.

Året runt, dagligen
11

Islands guldkorn

Luta er tillbaka och njut av Islands enastående natur! Under denna resa slipper ni planera rutter, läsa kartor eller fråga efter vägen. Upplev kokande hett vatten som sprutar 30 meter rakt upp i luften var femte minut.

Fr. 8670 :- 7 nätter
Året runt, dagligen.
12

Södra Islands mystik

Låt er fängslas av det vackra isländska landskapet längs sydkusten. Bekvämt med er egen hyrbil besöker ni brusande vattenfall, varma källor, flytande isblock och naturfenomenen längs den Gyllene Cirkeln.

Fr. 10 730 :- 7 nätter
Januari - december, dagligen.
13

Klassiska rundresan

En vacker och klassisk rundresa! Ni besöker några av de mest kända platserna runt ön och får en inblick i nationen Island - allt från varierande natur till spännande historia och kultur.

Fr. 15 060 :- 6 nätter
Maj - Augusti, söndagar.
14

Nyårsresa till Island

Fira in det nya året i Reykjavík, staden med ett rykande hett nattliv och ett av Europas bästa nyårsfyrverkerier. Många håller Reykjavík som en av de häftigaste platserna att fira in det nya året på. Du och ditt sällskap får uppleva en guidad tur på svenska till Gyllene cirkelns världsberömda sevärdheter.

Fr. 10 990 :- 4 nätter
29 dec
15

Skräddarsy din resa

Ni väljer själva hur länge ni vill stanna och vad ni ska göra! Vi erbjuder ett brett utbud av spännande aktiviteter, bra hotell och unika upplevelser. Våra säljare hjälper dig kostnadsfritt att sy ihop en resa som passar er.

Året runt, dagligen
16

Island express

En klassisk roadtrip i gott sällskap är ett fantastiskt sätt att utforska en destination! Det är helt upp till er själva att bestämma vad ni vill utforska närmare och i vilken takt.

Fr. 10 620 :- 7 nätter
Mars - Oktober; dagligen.
17

Thórsmörk Classic

Turen inleds med en dag på stranden och ett dopp i den varma källan Seljavallalaug. Ritten in till Thórsmörk går på fina mjuka ridvägar i en storslagen vild natur.

Fr. 17 600 :- 5 nätter
27 maj - 05 sep-2020