4-stjärniga hotell i Reykjavík

Radisson SAS Hotel 1919****

Hótel Radisson SAS 1919

Ett trendigt förstaklasshotell i centrala Reykjavik med genomgående stilfull inredning, avslappnad och modern atmosfär. Hotellet öppnade våren 2005 i en av Reykjaviks vackraste gamla byggnader.
Kundbetyg 4,6 of 5
Hotel Reykjavik Marina

Hótel Reykjavik Marina

Hotellet, som ligger i Reykjavíks hamnområde och ett stenkast från huvudstadens attraktioner, har 108 rum och erbjuder ett fräscht, färgglatt och eget inredningsspråk tillsammans med en vänlig service.
Kundbetyg 4,0 of 5
Hilton Reykjavik Nordica

Hilton Reykjavik Nordica

Ett stort förstaklasshotell i en modern stil med en kosmopolitisk atmosfär och god service. Här finns även ett exklusivt spa- och träningscenter som erbjuder allt från träning till varma bad och bastu.
Kundbetyg 4,6 of 5
Reykjavik Centrum

Hótel Reykjavik Centrum

Öppnade våren 2005 i en charmig nyrenoverad byggnad med anor från 1700-talet. Hotellet ligger på en av de äldsta gatorna i staden nära centrala turistattraktioner.
Kundbetyg 4,5 of 5
Hotel Thingholt

Hótel Thingholt

Hótel Thingholt är ett designhotell mitt i Reykjavík centrum. Hotellet ligger parallellt med Reykjavíks störste handelsgata, Laugavegur, och präglas av sin moderna isländska design.
Kundbetyg 4,5 of 5

Grand Hótel Reykjavík

Grand Hótel Reykjavík ligger i ett lugnt område på gränsen mellan den äldre och den nyare delen av Reykjavík. Hotellet passar alla som ställer höga krav på god kvalitet och service.
Kundbetyg 4,3 of 5
Reykjavik Natura

Hótel Reykjavik Natura

Ett klassiskt förstaklasshotell som ligger i närheten av Reykjavíks inrikesflygplats – mitt emellan centrum och stadens nyare kvarter. Intill hotellet ligger det vackra friluftsområdet Øskjuhlid.
Kundbetyg 4,3 of 5

Fosshotel Reykjavik

Stort modernt förstaklasshotell med lugnt läge och gångavstånd till centrum. Med sina 16 våningar har vissa rum magnifik utsikt över staden och havsbukten. Hotellet har en högklassig restaurang och baren Bjórgarðurinn ”ölträdgården” får du inte missa.
Kundbetyg 4,7 of 5

Hotel Canopy Reykjavik

Ett riktigt lyxigt boende där du har Reykjavíks centrum med shopping och sevärdheter direkt utanför dörren.
Kundbetyg Nyhet of 5

3-stjärniga hotell i Reykjavík

Hótel Odinsve

Ett trivsamt mindre hotell med personlig och god service. Beläget i centrala Reykjavík i lugn omgivning med äldre bebyggelse. Hotellet har en genomgående charmig och smakfull inredning.
Kundbetyg 4,5 of 5
Arnarhvoll

Hótel Arnarhvoll

Arnarvholl är ett 3-stjärnigt hotell med en modern, lite mörk stil, med storslagen utsikt över Reykjavíks hamn. Det är placerat nära shoppinggatan Laugarvegur och Reykjavíks historiska center.
Kundbetyg 4,4 of 5

Hotel Island

Hotellet ligger i Reykjavíks nya affärsdistrikt på gångavstånd från centrum. Hotellet erbjuder bekväma och välutrustade rum och gratis inträde till swimming pool.
Kundbetyg 4,3 of 5
Hotel Plaza

Hótel Plaza

Hotellet ligger mycket centralt i Reykjavík vid torget Ingolfstorg i hjärtat av den gamla staden. Plaza är ett hotell med avslappnad atmosfär, bra service och med ett ypperligt läge.
Kundbetyg 4,2 of 5

22 Hill Hotel

Bokas på förfrågan. Ett enkelt och gästvänligt hotell beläget cirka 2 km till Reykjavíks centrum.
Kundbetyg 4,3 of 5
Hotel Skjaldbreid

Hótel Skjaldbreid

Skjaldbreid är ett hotell i Reykjavíks gamla stadskärna med trevlig och personlig atmosfär. Frukosten serveras i en inglasad takveranda.
Kundbetyg 4,3 of 5

Centerhotel Laugavegur

Välkommen till ett modernt och avslappnat hotell mitt på Reykjavíks kända shoppinggata Laugavegur. Här har ni ett fräscht och praktiskt krypin placerat rakt på stadens pulsåder, nära restauranger, butiker, barer och kultur.
Kundbetyg 4,7 of 5
Hotel Best Western Reykjavik

Fosshótel Rauðará

Ett mellanklasshotell med personlig och god service, beläget i ett lugnt område, med cirka 1 km till Reykjavik centrum.
Kundbetyg 4,0 of 5
Hotel Baron

Hótel Baron

Bokas på förfrågan! Ett komfortabelt hotell som passar utmärkt för turisten. Hotellet är beläget vid vattnet med utsikt mot Faxaflóifjorden med nära till Reykjaviks centrum.
Kundbetyg 4,0 of 5
Hotel Klopp

Hótel Klöpp

Mycket centralt beläget och ett bra mellanklasshotell. Bra för dig som vill ha nära till allt i centrala Reykjavík. Trevlig lobby med soffor och bord samt en avdelning där frukost serveras.
Kundbetyg 4,0 of 5

Kea Hotels Storm

Kea Hotels Storm är ett nybyggt tre-stjärnigt hotell med modern, ljus inredning. Hotellet ligger på gångavstånd från centrum, i närheten av shoppinggatan Laugavegur.
Kundbetyg 4,5 of 5

2-stjärniga hotell i Reykjavík

Hotel Cabin

Hótel Cabin

Ett prisvärt mellanklasshotell som ligger vackert beläget vid Borgartun, med utsikt över den närliggande havsbukten. Hotellet är enkelt men gemytligt och har god service.
Kundbetyg 3,8 of 5

Lägenhetshotell

Hotel Fron

Hótel Fron

Ett ljust och prisvärt lägenhetshotell med bra faciliteter och centralt läge. Frukost ingår i boendet. Ett mycket populärt boende, särskilt för familjer.
Kundbetyg 4,4 of 5
Room with a view

Room With A View

Bokas på förfrågan! Modernt lägenhetshotell i centrala Reykjavík. Vissa rum och lägenheter har fin panoramautsikt över staden och fjället Esja.
Kundbetyg 4,3 of 5
Hotel Baron Lägenheter

Hótel Baron Lägenheter

Ett lägenhetshotell i anslutning till Hotell Baron. Praktiska och trivsamma lägenheter med trevliga och enkelt möblerade rum. Alla rum har egen dusch/wc samt matlagningsmöjligheter.
Kundbetyg 4 of 5
Hotel Hafnafjordur

Hótel Hafnarfjördur

Bokas på förfrågan! Lägenhetshotellet Hafnarfjördur håller bra mellanklass-standard. Hotellet är beläget cirka 9 km från centrum och passar bra som bas för de som vill ha ett bra boende till rimligt pris.
Kundbetyg 4,3 of 5