4-stjärniga hotell i Reykjavík

Kea Hotels Apotek

Kea Hotels Apotek

Ett 4-stjärningt hotell med god service och kvalitet. Hotellet erbjuder 45 välutrustade rum och sviter i den arkitektritade apoteksbyggnaden på 6 våningar från 1917. Trevåningssviten i hotellbyggnadens torn är pärlan i utbudet.
Hotel Reykjavik Marina

Hótel Reykjavik Marina

Hotellet, som ligger i Reykjavíks hamnområde och ett stenkast från huvudstadens attraktioner, har 108 rum och erbjuder ett fräscht, färgglatt och eget inredningsspråk tillsammans med en vänlig service.
Kundbetyg 4,0 of 5
Hotel Alda

Hotel Alda

Alda Hotel Reykjavik är ett nyöppnat hotell som ligger vid Reykjaviks största shoppinggata Laugavegur. Hotellet erbjuder bekväma rum med avslappnad atmosfär och modern, nordisk inredning.
Kundbetyg 5,0 of 5
Radisson SAS Hotel 1919****

Hótel Radisson SAS 1919

Ett trendigt förstaklasshotell i centrala Reykjavik med genomgående stilfull inredning, avslappnad och modern atmosfär. Hotellet öppnade våren 2005 i en av Reykjaviks vackraste gamla byggnader.
Kundbetyg 4,6 of 5
Hotel Borg

Hotel Borg

Ett förstaklasshotell som är Islands första. Byggt 1930 i klassisk Art Deco-stil. Ligger mycket centralt i Reykjavik vid det populära torget Austurvöllur med närhet till restauranger och shopping.
Hilton Reykjavik Nordica

Hilton Reykjavik Nordica

Ett stort förstaklasshotell i en modern stil med en kosmopolitisk atmosfär och god service. Här finns även ett exklusivt spa- och träningscenter som erbjuder allt från träning till varma bad och bastu.
Kundbetyg 4,6 of 5

Grand Hótel Reykjavík

Grand Hótel Reykjavík ligger i ett lugnt område på gränsen mellan den äldre och den nyare delen av Reykjavík. Hotellet passar alla som ställer höga krav på god kvalitet och service.
Kundbetyg 4,3 of 5
Reykjavik Natura

Hótel Reykjavik Natura

Ett klassiskt förstaklasshotell som ligger i närheten av Reykjavíks inrikesflygplats – mitt emellan centrum och stadens nyare kvarter. Intill hotellet ligger det vackra friluftsområdet Øskjuhlid.
Kundbetyg 4,3 of 5

3-stjärniga hotell i Reykjavík

Kea Hotels Skuggi

Kea Hotels Skuggi

Skuggi Hotel i centrala Reykjavik är ett nytt design hotel som öppnade i September 2015. De 100 rummen är rymliga och modernt inredda. Skuggi är en perfekt mötesplats där man kan avnjuta en drink på terassen eller i hotellets trädgård.

Kea Hotels Storm

Kea Hotels Storm är ett nybyggt tre-stjärnigt hotell med modern, ljus inredning. Hotellet ligger på gångavstånd från centrum, i närheten av shoppinggatan Laugavegur.
Kundbetyg 4,5 of 5
Arnarhvoll

Hótel Arnarhvoll

Arnarvholl är ett 3-stjärnigt hotell med en modern, lite mörk stil, med storslagen utsikt över Reykjavíks hamn. Det är placerat nära shoppinggatan Laugarvegur och Reykjavíks historiska center.
Kundbetyg 4,4 of 5

Hótel Odinsve

Ett trivsamt mindre hotell med personlig och god service. Beläget i centrala Reykjavík i lugn omgivning med äldre bebyggelse. Hotellet har en genomgående charmig och smakfull inredning.
Kundbetyg 4,5 of 5
Hotel Klopp

Hótel Klöpp

Mycket centralt beläget och ett bra mellanklasshotell. Bra för dig som vill ha nära till allt i centrala Reykjavík. Trevlig lobby med soffor och bord samt en avdelning där frukost serveras.
Kundbetyg 4,0 of 5

Centerhotel Laugavegur

Välkommen till ett modernt och avslappnat hotell mitt på Reykjavíks kända shoppinggata Laugavegur. Här har ni ett fräscht och praktiskt krypin placerat rakt på stadens pulsåder, nära restauranger, butiker, barer och kultur.
Kundbetyg 4,7 of 5
Hotel Cabin

Hótel Cabin

Ett prisvärt mellanklasshotell som ligger vackert beläget vid Borgartun, med utsikt över den närliggande havsbukten. Hotellet är enkelt men gemytligt och har god service.
Kundbetyg 3,8 of 5
Kundservice, vardagar 09:00-17:00 08-640 67 00