ATV - Vulkaniska källor

(H05)

Vill du ha mer? Följ med på vår tur med fyrhjuling som får adrenalinet att pumpa! Utnyttja kraften i din fyrhjuling och upplev hur landsbygden övergår till vildmark, bestig bergstoppar och korsa vattendrag längs vägen. 

Turen är en spännande utflykt som går längs olika leder i Mosfellsdalur vid Esja, berget som utgör en del av Reykjavíks stadssiluett. Det är rekommenderat att deltagarna har relativt god kondition och uthållighet för att klara denna fartfyllda 3-timmarstur som går genom blandad terräng. Trots att turen även är lämpligt för nybörjare rekommenderar vi framförallt denna tur till de som har viss erfarenhet av att köra fyrhjuling. Vi kommer se till att du utnyttjar kraften av din fyrhjuling till fullo. Där staden slutar, börjar äventyret. Vi kör bortom allfartsvägar, på grusvägar, genom stenig och lerig terräng, över floder och gamla broar ut i den vackra vildmarken utanför Reykjavík. Bara några minuter från staden får du en känsla av att vara mitt i ingenstans. Vi avslutar turen med att köra upp till berget Úlfarsfell där du kan njuta av den spektakulära utsikten över staden, bukten och den kringliggande bergskedjan.

Adrenalintur med fyrhjuling är definitivt en av de roligaste turerna vi erbjuder. Det är tuff terräng, det är lerigt och kraftfullt – detta är en tur för de som söker spänning!

Pris 2024: 3 115 :-


Ingår: Transport tur/retur Reykjavik och utrustning i form av hjälm, handskar och overall. Engelsktalande guide.
Priset är baserat på 2 personer/fyrhjuling. Mot tillägg kan du köra själv. 

Period: Året runt, dagligen.
Längd: 4,5 timmar (+/- 3 timme på fyrhjulingen/ATVn).
Svårighetsgrad: Du behöver ha relativt god fysik och viss erfarenhet av att köra fyrhjuling.  
Åldersgräns: Min. 6 år för passagerare.
Barnpriser: Ja.

Krav/Särskilda förkunskaper: Giltigt körkort för att få köra fyrhjuling. 
Övrigt: Ta med bra, oömma skor.


Boka utflykter och aktiviteter i sökfältet till vänster; "SÖK UTFLYKTER".  

ATV - Vulkaniska källor
Året runt
Dagligen
4,5 timmar
3 115
Kundservice, vardagar 09:00-17:00 08-640 67 00