Weekendresor till Island

Behöver du en paus i vardagen? I våra city breaks har vi skapat olika paket med populära utflykter och aktiviteter. Bo i den lilla storstaden Reykjavík, och njut av stadens spännande utbud.

1

Isländsk weekend med guide

En variationsrik resa som innefattar besök till Islands populära attraktioner så som Geysir, Thingvellir nationalpark, vattenfallet Gullfoss, valskådning och givetvis den världsberömda Blå Lagunen!

Fr. 7 060 :- 4 nätter
Februari - november, onsdagar.
2

Smak av Island

Äventyret börjar med ett uppfriskande bad i Blå Lagunens varma och mineralrika vatten. Under de följande dagarna njuter ni av Islands vackra natur och utforskar Reykjavík.

Fr. 5 570 :- 3 nätter
Året runt, dagligen
3

Spahelg i Reykjavík

Unna er några dagar med välbefinnande. Denna resa tar er med till de varma källornas land, där ni besöker några av Islands bästa spa-anläggningar.

Fr. 7 415 :- 3 nätter
Året runt, dagligen
4

Äventyraren

En perfekt weekendresa för dig som suktar efter äventyr. Ni startar med ett dopp i den unika Blå Lagunen. Andra dagen kör ni superjeep bland Islands naturunderverk längs Sydkusten.

Fr. 9 370 :- 3 nätter
Året runt, dagligen
5

Romantiska dagar

Njut av några dagar tillsammans utan vardagens ständiga måsten, och ro om varandra. Bada i Blå Lagunen, ät förstaklassig middag och krydda dagarna med någon spännande aktivitet. Skäm bort er själva och varandra!

Fr. 6 530 :- 3 nätter
Året runt, dagligen
6

Nyårsresa till Island

Fira in det nya året i Reykjavík, staden med ett rykande hett nattliv och ett av Europas bästa nyårsfyrverkerier. Vi erbjuder en nyårshelg med världsberömda isländska varma bad, högklassig mat, fascinerande sevärdheter och spektakulärt nyårsfyrverkeri.

Fr. Slutsåld 3 eller 4 nätter
30 dec
7

Skräddarsydda resor

Ni väljer själva hur länge ni vill stanna och vad ni ska göra! Vi erbjuder ett brett utbud av spännande aktiviteter, bra hotell och unika upplevelser. Våra säljare hjälper dig kostnadsfritt att sy ihop en resa som passar er.

Året runt, dagligen
Kundservice, vardagar 08:00-17:00: 08-640 67 00