Om oss

Islandsresors historia börjar vid grundandet 1988 och företaget blir Sveriges första resebyrå med fokus på Island. Tio år senare köps företaget av flygbolaget Icelandair som driver Islandsresor fram till 2006, innan de bestämde sig för att sälja alla sina turoperatörer. Islandsresor övergick då till att bli en del av Atlantöar AB.

Under 2012 förvärvar Vulkan Travel Group varumärket Islandsresor och i april 2013 återlanseras verksamheten med målsättningen att bli ledande på resor till Island via resebyråer samt att bli ett attraktivt alternativ för privatkunder.

Vulkan Travel Group startade sin verksamhet redan 1997 och specialiserar på resor till Island för privatpersoner, grupper och företag. Företaget har lång erfarenhet av vad Island har att erbjuda dig som resenär och erbjuder skräddasydda resor med unika och annorlunda upplevelser av hög kvalité och med personlig service.

Våra tjänster – Grupp- och Konferensresor

Vi erbjuder kundanpassade researrangemang för företag och organisationer till Island. Vår specialitet är resor till Island och inom det segmentet anser vi oss som den ledande researrangören i norden. Vi arbetar för att i nära samarbete med kunden skapa reselösningar med ett extra värde och innehåll. Vårt team har en gedigen erfarenhet av att planera och genomföra researrangemang till alla våra destinationer.

Våra tjänster - Privatresor

Vi har ett stort kunnande om Island och vi erbjuder ett utvalt och komplett utbud av enskilda produkter och paketresor, resor som vi tycker är bra och prisvärda. Detta innefattar alltifrån flyg till kompletta rundresor med förbokat boende. Vi hjälper våra kunder med tips på aktiviteter och att finna ett passande reseupplägg.

IATA-certifierad resebyrå

Islandsresor/Vulkan Resor AB är IATA-certifierade. Det innebär att vi har en rättighet att själva utställa flygbiljetter, vilket för dig betyder att vi kan ge dig snabbare och bättre service med flygbokningar.

Resegaranti ställd hos Kammarkollegiet

Resegarantilagen skyddar resenärer när de köper en paketresa av en arrangör som ställt garantier till Kammarkollegiet. Det betyder att du som köper en paketresa hos Islandsresor/Vulkan Resor AB är försäkrad om resan avbryts på grund av att flygbolaget eller hotellet kommit på obestånd. Observera att du som resenär inte skyddas av Resegarantilagen om du enbart köper en flygresa, eller ett enskilt hotell.

Islandsresor/Vulkan Resor AB har ställt resegaranti hos Kammarkollegiet.
Länk till Kammarkollegiet.


Islandsresor | Vulkan Resor AB | Org.nr: 556538-2685
Mäster Samuelsgatan 60, vån 8 | 111 21 Stockholm | 08-640 67 00

Kundservice, vardagar 08:00-17:00: 08-640 67 00