Alla våra paketresor till Island 2018

Alla våra paketresor Island 2018

Här presenterar vi alla våra paketresor, och det finns något för allas smak. För och göra det enkelt, har du möjlighet att filtrera resor årstid eller månad och sortera dem på reslängd.

1

Flyg och hotellpaket

Välj själv vilket hotell ni önskar att bo på, hur många dagar ni vill vara borta, flygavgångar och utflykter. Detta paket gör det möjligt för er att skräddarsy er resa!

Fr. 2 800 :- 2 nätter
Året runt, dagligen
2

Southern Comfort

Vi rider i området runt vulkanen Hengill och utforskar de storslagna kontrasterna i den isländska naturen: starkt strömmande glaciärvatten i floden Ölfusá, varma bäckar i Reykjadalur, säregna klippformationer.

Fr. 11 630 :- 4 nätter
maj-sep
3

Flyg och hyrbil

Våra hyrbilspaket ger dig frihet och flexibilitet, och blir allt populärare bland turister på Island. Dessa paket kan skräddarsys efter dina önskemål och behov beroende på övernattning och önskade utflykter.

Fr. 2 260 :- 3 nätter
Året runt, dagligen
4

Isländsk weekend med guide

En variationsrik resa som innefattar besök till Islands populära attraktioner så som Geysir, Thingvellir nationalpark, vattenfallet Gullfoss, valskådning och givetvis den världsberömda Blå Lagunen!

Fr. 7 060 :- 4 nätter
Februari - november, onsdagar.
5

Eldhestars bästa

Uppleva Eldhestars bästa dagsetapper på södra Island. Ni rider i en mindre grupp och bor bekvämt på miljöcertifierade Hotell Eldhestar***+.

Fr. 17 060 :- 5 nätter
maj-sep
6

Smak av Island

Äventyret börjar med ett uppfriskande bad i Blå Lagunens varma och mineralrika vatten. Under de följande dagarna njuter ni av Islands vackra natur och utforskar Reykjavík.

Fr. 5 570 :- 3 nätter
Året runt, dagligen
7

Island express

En klassisk roadtrip i gott sällskap är ett fantastiskt sätt att utforska en destination! Det är helt upp till er själva att bestämma vad ni vill utforska närmare och i vilken takt.

Fr. 9 465 :- 7 nätter
Februari - november, dagligen.
8

Upplev hela Island

En fulländad hyrbilsresa runt Island som ger er frihet att ta upplevelserna som de kommer. Under tio dagar ges ni chansen att uppleva hela Island. Landet som är vackert som en saga!

Fr. 12 655 :- 10 nätter
Februari - november, dagligen.
9

Äventyr kring vulkanen

Ni rider över vulkanen Hengills svarta lava, in i Marardalur – en grön lockande dal som kallas för hästarnas dal. Ni möts av branta klippformationerna som leder er ner i den varma ångdalen Reykjadalur.

Fr. 10 905 :- 4 nätter
maj-sep
10

Spahelg i Reykjavík

Unna er några dagar med välbefinnande. Denna resa tar er med till de varma källornas land, där ni besöker några av Islands bästa spa-anläggningar.

Fr. 7 415 :- 3 nätter
Året runt, dagligen
11

Norra och Västra Island

Här är resan för dig som vill dyka djupare ner i magiska västra och norra Island med hyrbil. Under 8 dagar kör ni mellan de underverk som den här delen av ön har att bjuda på.

Fr. 11 215 :- 7 nätter
15 maj - 15 september, dagligen
12

Västfjordarna & Snaefellsnes

Upplev de dramatiska Västfjordarna och den sagolikt vackra Snæfellsnes-halvön. Ni kör längs vägar som leder mellan fiskebyar, geotermiska områden och historiskt intressanta platser.

Fr. 11.725 :- 7 nätter
15 maj - 15 september, dagligen
13

Äventyraren

En perfekt weekendresa för dig som suktar efter äventyr. Ni startar med ett dopp i den unika Blå Lagunen. Andra dagen kör ni superjeep bland Islands naturunderverk längs Sydkusten.

Fr. 9 370 :- 3 nätter
Året runt, dagligen
14

Romantiska dagar

Njut av några dagar tillsammans utan vardagens ständiga måsten, och ro om varandra. Bada i Blå Lagunen, ät förstaklassig middag och krydda dagarna med någon spännande aktivitet. Skäm bort er själva och varandra!

Fr. 6 530 :- 3 nätter
Året runt, dagligen
15

Klassiska rundresan

En vacker och klassisk rundresa! Ni besöker några av de mest kända platserna runt ön och får en inblick i nationen Island - allt från varierande natur till spännande historia och kultur.

Fr. 21 070 :- 7 nätter
Maj - september, onsdagar.
16

Islands guldkorn

Luta er tillbaka och njut av Islands enastående natur! Under denna resa slipper ni planera rutter, läsa kartor eller fråga efter vägen. Upplev kokande hett vatten som sprutar 30 meter rakt upp i luften var femte minut.

Fr. 8 865 :- 7 nätter
Året runt, dagligen.
17

Södra Islands mystik

Låt er fängslas av det vackra isländska landskapet längs sydkusten. Bekvämt med er egen hyrbil besöker ni brusande vattenfall, varma källor, flytande isblock och naturfenomenen längs den Gyllene Cirkeln.

Fr. 9 465 :- 7 nätter
Januari - november, dagligen.
18

Landmannalaugar Classic

Detta är en tur som lämpar sig väl för den erfarna ryttaren, då vi rider ordentliga pass. Du får chansen att se många olika miljöer och pröva många olika hästar.

Fr. 27 265 :- 8 nätter
16 juli-2018
19

Thórsmörk Classic

Turen inleds med en dag på stranden och ett dopp i den varma källan Seljavallalaug. Ritten in till Thórsmörk går på fina mjuka ridvägar i en storslagen vild natur.

Fr. 15 955 :- 5 nätter
7 jun - 22 aug-2018
20

Nyårsresa till Island

Fira in det nya året i Reykjavík, staden med ett rykande hett nattliv och ett av Europas bästa nyårsfyrverkerier. Vi erbjuder en nyårshelg med världsberömda isländska varma bad, högklassig mat, fascinerande sevärdheter och spektakulärt nyårsfyrverkeri.

Fr. Slutsåld 3 eller 4 nätter
30 dec
Kundservice, vardagar 08:00-17:00: 08-640 67 00